Få 10% rabat på første ordre ved at tilmelde dig nyhedsbrevet


Sig farvel til engangsbind og tamponer med Happy Vag menstruationstrusser

menstruationstrusser, oekologisk, bomuld

Engangs menstruationsprodukter er ikke alene dyre – de er også skidt for miljøet. Og for mange kvinder er de ganske enkelt ikke behagelige og indeholder ofte også skadelige kemikalier.

 

Lad os se i øjnene, at vi alle har haft pinlige lækager eller uheld på et eller andet tidspunkt i vores liv under menstruation. Og hvem har lyst til at deale med besværet og ubehaget ved traditionelle bind og tamponer? Måske har du et problem med inkontinens f.eks. efter at have født, og til dette vil disse menstruationstrusser også være perfekte til dig.

 

Happy Vag har revolutioneret menstruationsbeskyttelse med disse innovative menstruationstrusser.

HVAD ER HAPPY VAG MENSTRUATIONSTRUSSER?

menstruationstrusser, oekologisk, bomuld

Happy Vag menstruationstrusser er løsningen på dine bekymringer om skadelige kemikalier beskyttelse mod lækager. Lavet af 95 % økologisk bomuld og tilgængelig i sort er disse trusser designet med et absorberende og vandtæt lag af stof syet ind i trussen, som gør dem ideelle også til kraftig blødning og inkontinens. 

 

Vores trusser er tilgængelige i fire modeller – Midi, Hi-Cut, Hipster & Maxi – så du kan vælge den model, der passer dig bedst. Og du skal ikke bekymre dig om størrelse – trussen fås i alle størrelser, og størrelsesguiden anbefaler dig blot at vælge en størrelse større end du normalt bruger, så du kan føle dig komfortabel og selvsikker hele dagen.

HVORDAN VIRKER DET?

menstruationstrusser_oekologisk_bomuld

At bruge Happy Vag menstruationstrusserne er ganske enkelt. Du tager dem på ligesom du ville med alt andet undertøj og starter din dag. Vores trusser er designet til at absorbere en stor mængde væske hurtigt, så du kan bruge dem til middel til kraftig blødning samt inkontinens. Sugestykket indkapsler væsken hurtigt og holdes tør mod huden, så trussen er behagelig hele dagen.

 

En af de bedste ting omkring vores trusser er, at sugestykket er coated med sølvioner som forhindrer ubehagelige lugte og forhindrer at bakterier formerer sig. Dette betyder at du kan have trusserne på hele dagen uden at bekymre dig om lugtgener eller infektion.

 

Og hvis du er bekymret for tykkelsen af sugestykket, så er der ingen grund til dette. Sugestykket kun omkring 3 mm tykt, så det føles som at have helt almindelige trusser på.

Nogle af jer tænker måske over om Happy Vag menstruationstrusser er nemme at vaske. Og svaret er ja! Du kan ganske enkelt bare skylle dem op i koldt vand og så vaske dem på 60 grader i vaskemaskinen.

HVOR MEGET KOSTER HAPPY VAG MENSTRUATIONSTRUSSERNE?

Hvis du er som de fleste, så har du formentlig været vant til at bruge en mindre formue på bind og tamponer hver måned. Men med Happy Vag menstruationstrusser, kan du spare penge og samtidigt føle dig komfortabel og selvsikker. [en linje om pris, fx. 3 pak]


Ofte tjener du faktisk menstruationstrusserne ind allerede efter et par måneder. Og hvis du handler allerede nu kan du med vores 3-pak spare 10% på dit første køb.

ER HAPPY VAG MENSTRUATIONSTRUSSERNE DET VÆRD?

Absolut! Happy Vag menstruationstrusser er en game-changer for kvinder, som har lyst til at føle sig komfortable og selvsikre under menstruationen. De er lavet af 95% økologisk bomuld og har et specielt designet absorberende og vandtæt stoflag, som holder dig tør og komfortabel hele dagen. Selve sugestykket er dækket med specielle sølvioner som forhindrer lugtgener og forhindrer at bakterier kan formere sig uhensigtsmæssigt. Med Happy Vag menstruationstrusser kan du sige farvel til diskomforten ved traditionelle menstruationsprodukter og sige hej til en mere behagelig, selvsikker og bæredygtig oplevelse omkring menstruationen. Mange kvinder har allerede skiftet fra konventionelle produkter til menstruationstrusser – klar til at tage springet?

HVOR KAN DU FÅ MENSUTRATIONSTRUSSERNE FRA HAPPY VAG?

Klar til at prøve Happy Vag menstruationstrusserne selv? Hvis du slår til hurtigt kan du få vores tidsbegrænsede tilbud på 10% på dit første køb. Få en mere behagelig og selvsikker oplevelse under din menstruation.

da_DKDanish