Få 10% rabat på første ordre ved at tilmelde dig nyhedsbrevet

Handelsbetingelser

Bestilling og betaling

LeafyLife er åben 24 timer i døgnet, og du kan derfor næsten altid handle hos os. Det kan dog ske, at LeafyLife lukkes ned midlertidigt grundet vedligeholdelse. Du kan derfor kun foretage køb, når butikken er åben og tilgængelig igen.

LeafyLife modtager online betalinger med betalingskort gennem ShipmondoPayments/Billwerk+ (Visa, Mastercard og Maestro) og MobilePay.

Beløbet bliver trukket, når varen er klar til afsendelse (eller er afhentet på LeafyLifes adresse).

LeafyLife tager forbehold for pris- og trykfejl på hjemmesiden og forbeholder sig retten til at annullere ordren, hvis der er tale om en væsentlig og/eller tydelig fejl.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms.

Hvis du ønsker gaveindpakning, så skriv det som en kommentar til din ordre eller send en mail. Jeg pakker produkterne ind i papir og bånd, som jeg har gemt fra tidligere år. Indpakningen er dermed genbrug.

Levering
LeafyLife afsender så vidt muligt pakker indenfor 1-2 døgn. I tilfælde af sygdom, ferie eller andre forhindringer kan der dog gå længere tid.
LeafyLife tilbyder følgende fragtmuligheder: DAO, GLS, PostNord, Bring og afhentning på LeafyLifes adresse i Rønne. Hvis du bor i Rønne, tilbyder jeg også personligt at levere pakken til dig. Ved afhentning på LeafyLifes adresse eller personlig levering i Rønne aftaler vi et tidspunkt der passer over mail eller SMS.

Priser:
Pakkeshop: 19 kr.

Hjemmelevering: 29 kr.

Afhentning/personlig levering i Rønne: Gratis

Fortrydelsesret
Når du handler på nettet og hos LeafyLife har du normalt 14 dages returret på varer købt på hjemmesiden. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du har modtaget din bestilling.

Kontakt LeafyLife på mail, hvis du ønsker at sende ordren retur. Mailen er: kontakt@leafylife.dk

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret på alle produkter i henhold til den danske købelov. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til LeafyLife i det jeg kalder “rimelig tid” efter varens modtagelse. Jeg anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget.

Returnering
Du hæfter for den forringelse af varens værdi, i tilfælde af anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik. Hvis varen alligevel er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får enten en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til LeafyLife at vurdere varens stand.

Gebyr ved uafhentet pakke

Vælger du ikke at afhente din pakke, bliver den sendt retur til LeafyLife. Jeg refunderer naturligvis dit beløb – dog trækker jeg et gebyr for at dække 2x fragtomkostninger.

Risiko for allergi

Jeg skal gøre opmærksom på risikoen for at udvikle allergi ved brug af de produkter, der indeholder parfume eller æteriske olier.

Informationer:

Navn: LeafyLife / Jennie Luna Boss

Adresse: Store Torvegade 14, 2 tv, 3700 Rønne

CVR-nummer: 41805447

E-mail: kontakt@leafylife.dk

Mobil (privat): 53323205

da_DKDanish